Afslanken

Afslanken

Matcha, als superfood, groene thee of energiedrank, wordt met succes ingezet bij de behandeling van zwaarlijvigheid. De saponinen van Matcha doen minder eten en zorgen zo voor gewichtsverlies. Thee remt de aanmaak van PTP1B (tyrosine fosfatase), dat een rol speelt bij diabetes en obesitas. De EGCG's in groene en zwarte thee veranderen de lichaamssamenstelling, verminderen visceraal vet, verbeteren glucosetolerantie en wijzigen de stofwisseling. EGCG's helpen de vetopslag in het lichaam te verminderen en helpen je afvallen.

In Matcha wordt cafeïne gecombineerd met polyfenolen. Dit remt de vorming van vrije radicalen in de huid. Matcha is beter dan koffie. Matcha is superfood en beschermt naast de huid ook de lever. Cafeïne verhoogt de vetverbranding in de lever, leverenzymen worden gestimuleerd en de eetlust wordt geremd. De Matcha van Green Life helpt bij afvallen. Cafeïne beïnvloedt ook het sympathische zenuwstelsel en verhoogt de energievrijgave.

In Matcha zit ook Chlorofyl. Chlorofyl absorbeert zware metalen (kwik, lood, cadmium, aluminium,…), chemische toxines, geurtjes en straling en helpt deze uitscheiden. Detox en chlorofyl zijn goede vrienden. In tegenstelling tot gewone groene thee waar een aftreksel van de blaadjes wordt gedronken en de blaadjes zelf worden weggegooid, worden bij Matcha de theeblaadjes vermalen tot poeder. Men 'drinkt' bij Matcha als het ware het blad in poedervorm, alle chlorofyl is aanwezig in het blad. Detoxen met Matcha. Het gehalte aan chlorofyl in Matcha-thee is vele malen hoger dan in groene thee.