Voordelen Matcha Thee

Vitaminen, mineralen, vetverbrander en nog veel meer!

Matcha thee is niet zomaar een thee. Het biedt veel goede eigenschappen. Het thee-proces in vergelijking met andere theesoorten is anders en de aankoopprijzen ook, maar daar krijgt u wel heel wat voor terug. Hieronder staat een opsomming van een aantal voordelen die het drinken van Matcha met zich meebrengt. 

Gezondheid
Wanneer u matcha drinkt ontvangt 100% van de voedingsstoffen van het Matchablad. Matcha heeft in vergelijking met gepoederde groene thee 137 keer meer antioxidanten. Een kopje Matcha staat gelijk aan 10 kopjes groene thee in termen van voedingswaarde. Matcha beschermt tegen cardiovasculaire riscico's, kanker en neurodegeneratieve ziekten en helpt bij afslanken. Andere voordelen zijn:

- Rijk aan antioxidanten inclusief het krachtige EGCg.
- Heeft een ontstekingsremmende werking op het immuunsysteem.
- Matcha is rijk aan vitamine en mineralen.
- Verlaagt het cholesterolgehalte en de bloedsuikerspiegel.

Ontspannen
Matcha helpt diep ontspannen en brengt mentale helderheid. Je kan langer geconcentreerd blijven en dit in alle rust of sereniteit. Met andere woorden zonder een opgejaagd gevoel. Matcha is daarom de ideale vriend van elke student. Matcha drinken kan helpen voor betere leerprestaties. Maar ook overal waar je gefocust moet zijn zoals tijdens de sport, op de weg, tijdens het werk, tijdens het bedrijven van de liefde?

- Kalmeert de geest en ontspant het lichaam.
- Verbetert de stemming en bij concentratie.
- Helpt bij ontspannen en zorgt voor mentale helderheid.
- Rijk aan L-theanine.


Afslanken
Matcha, als superfood, groene thee of energiedrank, wordt met succes ingezet bij de behandeling van zwaarlijvigheid. De saponinen van Matcha doen minder eten, stimuleren de vetverbranding en zorgen zo voor gewichtsverlies.

- Stimuleert de vetverbranding.
- Zorgt voor een effectief en natuurlijk detox-effect.


Matcha Premium Starters Kit

Matcha Premium Starters Kit

€142,90

Matcha Premium Starters Kit bestaat uit; Matcha Gold, Matcha Mint, Matcha Lemon, Matcha Coconut, Matcha Chawan, Matcha Klopper, Matcha Lepel, Matcha houder en de verfrissende Sencha Thee.* Kleuren van de Chawan en Matcha houder kunnen afwijken.------..

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1