Matcha Summer Pack

€66,25

  • Model: 01-MSP
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

De Matcha Summer Pack; bestaat uit 3 heerlijke nieuwe Matcha smaken. Matcha met druiven smaak, Matcha aardbei en Matcha Mango.  En natuurlijk de heerlijke frisse Japanse Sencha Thee. Heerlijk frisse fruitsmaken die voornamelijk koud super zijn om te drinken. Verfris uzelf dus met de Matcha Summer Pack en ben klaar voor de zomer. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bereiding:
1. Schep een halve theelepel (of 1 gram) matcha thee uit in een glazen kommetje. Breek het poeder met een klopper (in Japan wordt een traditioneel bamboe kwastje gebruikt) zodat er geen klonters zijn.

2. Voeg zo’n 80ml (heet )water (niet kokend!) toe. Klop het geheel in een M- of W-vorm tot er schuim vormt. Drink het rustig op (maar zorg wel dat je thee op is voordat het poeder zich op de bodem begint af te zetten.)

Voorwaarden:
- Voor 23.00 uur besteld, morgen in huis.

Verpakking: 
Inhoud: 50 gram
Goed voor 40 á 50 koppen Matcha

Kwaliteit:
Jaarlijks reist onze inkoper naar Japan om de beste theebladeren te selecteren en in te kopen. De eerste pluk van de groene theebladeren is altijd in Mei of Juni. Dit hangt af van het weer in die periode. Het juiste moment van overschaduwen en plukken is enorm belangrijk voor de kwaliteit. Green Life Investments koopt grote hoeveelheden theebladeren in en slaat deze in een apart gemaakte ruimte op. In deze ruimte kunnen we de bladeren tot maximaal 3 jaar bewaren. We zorgen er uiteraard voor dat we voldoende bladeren hebben voor één jaar productie. Het voordeel van deze grote inkoop van de eerste pluk is dat we altijd dezelfde kwaliteit kunnen garanderen. Veel concurrenten, als deze hun Matcha al in Japan halen, zijn afhankelijk van het seizoen waarin ze bestellen. De kans is dus groot dat wanneer andere aanbieders in november Matcha bestellen ze Matcha krijgen uit de tweede of zelfs derde pluk. Green Life Investments heeft daar geen last van en zorgt hierdoor voor een structurele kwaliteit van uw Matcha.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed