Herbal Plus (Detox)

€17,50

  • Model: 01-010
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Tags: afslanken, vermageren, dieet, afslankpillen, veilig dieet, momentum, snel vermageren, snel afslanken, jojo effect, nu afslanken, veilig afslanken, veilig vermageren, vervangmaaltijd

Herbal Plus (Detox) is een ideaal product om te nemen wanneer u uw darmen wenst te reinigen. De mix van ingrediënten voor een detox effect. Het zuivert uw darmen, zorgt voor een betere en regelmatigere stoelgang en helpt ontlasting zachter te maken. Uiteindelijk zal Herbal Plus het proces van uw dieet versterken en bevorderen.

* Regelt een stabiele stoelgang.
* Zuivert uw darmen en lichaam.
* Goedgekeurd door EU safety.

Inhoud: 60 capsules per verpakking
Goed voor: 1 maand.

Gebruik:
De aanbevolen dosis is 2 capsules per dag. Best in te nemen met een glas water (250ml) minimum 30 minuten voor uw maaltijd. De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Waarschuwing:
Bij gekende overgevoeligheid voor een ingrediënt het product niet gebruiken. Herbal Plus niet gebruiken in combinatie met opwekkende middelen of overmatig alcoholgebruik. Buiten het bereik houden van kinderen. Herbal Plus koel en droog bewaren.

Extra informatie:
Dosering: 2 capsule
Inhoud per verpakking: 60 capsules van 500mg

Voedingssupplement - Nahrungsergänzungsmittel - Food Supplement - Complément Alimentaire - Supplemento Allimentaria.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed